Info Lowongan Kerja Di Kapal Pesiar

CRUISE SHIP HOLLAND AMERICA LINE



………………………………………………Job Vacany
We are looking for a highly motivated and qualified individual to fill the following positions:

HOTEL DEPT.

  • Clerk (Leading to Purser) (Cerk)
  • Assistant Steward Lido (ASL)
  • General Purpose Attendant (GPA)Housekeeping/Laundry-Male(GPA-HK)
  • General Purpose Attendant (GPA) Housekeeping – Female (GPA-HKF)
  • Foreman Laundry (Leading to Laundry Master) (LM)
  • Waitresses (WF)
  • Chefs de Cuisine (CC)
  • Chefs de Partie (CP)
  • Florist (FLO)
  • Assistant Tournant (AT)
  • Assistant Commis (AC)

DECK DEPT.

  • Wiper (WPR)
  • Quartermaster (QM)
  • Fireman/Greaser (FG)

DECK ENGINE DEPT.

  • Sailor SLR
  • Requirement:
  • Male.
  • Job Experience as Sailor on the vessel for min. 1 year.
  • Having STCW/BST Certificate.
  • Minimum high school graduate or equivalent.
  • Latest job experience should be no more than 2 years ago.
  • Good command of English. Candidates need to meet the minimum standard of command of English. Testing consist of verbal, written and computerized test on grammar, listening and conversation.
  • Minimum 20 years old and maximum 35 years old.
  • Minimum height for male160 cm.
  • Nationalities Indonesians
  • Last Update : 30 Jun 2009

Wiper WPR

Requirement:

  • Male.
  • Job Experience as Wiper on the vessel for min. 1 year.
  • Having STCW/BST Certificate.
  • Minimum high school graduate or equivalent.
  • Latest job experience should be no more than 2 years ago.
  • Good command of English. Candidates need to meet the minimum standard of command of English. Testing consist of verbal, written and computerized test on grammar, listening and conversation.
  • Minimum 20 years old and maximum 35 years old.
  • Minimum height for male 160 cm.
  • Only for Indonesians Nationalities
  • Last Update : 11 Mar 2009

Quartermaster QM
Requirement:

  • Male.
  • Has Navigational Watchkeeping certificate.
  • Having STCW/BST Certificate.
  • Minimum high school graduate or equivalent.
  • Latest job experience should be no more than 2 years ago.
  • Good command of English. Candidates need to meet the minimum standard of command of English. Testing consist of verbal, written and computerized test on grammar, listening and conversation.
  • Minimum 22 years old and maximum 35 years old.
  • Minimum height for male160 cm.
  • Only for Indonesians Nationalities
  • Last Update : 11 Mar 2009

Fireman/Greaser FG
Requirement:

  • Male.
  • Has Engine Room Watchkeeping certificate.
  • Having STCW/BST Certificate.
  • Minimum high school graduate or equivalent.
  • Latest job experience should be no more than 2 years ago.
  • Good command of English. Candidates need to meet the minimum standard of command of English. Testing consist of verbal, written and computerized test on grammar, listening and conversation.
  • Minimum 22 years old and maximum 40 years old.
  • Minimum height for male160 cm.
  • Only for Indonesians Nationalities
  • Last Update : 11 Mar 2009

HOTEL DEPT.

  • Clerk (leading to Purser) Clerk
  • Requirement:
  • Male, fit both physically & mentally.
  • Minimum height 160 cm.
  • Bachelor degree (S1) in accounting or related studies. Has minimum 1 year working experience and well-versed with Microsoft Office (Word, Excel and Power Point).
  • Has Diploma in Port and Shipping Management Studies (Diploma Tata Laksana) or Bachelor Degree (S1) in accounting or related studies.
  • Having 1 year job experience (preferable in accounting).
  • Strong leadership.
  • Good command of English. Candidates need to meet the minimum standard of command of English. Testing consist of verbal, written and computerized test on grammar, listening and conversation.
  • Minimum 20 years old and maximum 35 years old.
  • Only for Indonesians Nationalities
  • Last Update : 09 Feb 2009

Assistant Steward Lido ASL
Requirement:

  • Male, fit both physically & mentally.
  • Minimum height 160 cm
  • Has D1 hotel education or higher with minimum 6 month experience (job training included) or below D1 with at least 1 year experience (job training included) as a restaurant waiter at qualified restaurant (min. 3 star level).
  • Latest job experience should be no more than 2 years ago.
  • Good command of English. Candidates need to meet the minimum standard of command of English. Testing consist of verbal, written and computerized test on grammar, listening and conversation.
  • Minimum 20 years old and maximum 35 years old.
  • Only for Indonesians Nationalities
  • Last Update : 09 Feb 2009

General Purpose Attendant (GPA) Housekeeping/Laundry – Male GPA-HK
Requirement:

  • Male, fit both physically & mentally.
  • Minimum height 160 cm.
  • Has at least 6 month experience (job training included) in housekeeping department or professional Laundry (i.e. Room Boy, Laundryman or Public Area Attendant).
  • Minimum D1 in hotel school.
  • Latest job experience should be no more than 2 years ago.
  • Good command of English. Candidates need to meet the minimum standard of command of English. Testing consist of verbal, written and computerized test on grammar, listening and conversation.
  • Minimum 20 years old and maximum 35 years old.
  • Basic Safety Training Certificate for GPA Laundry Position.
  • Only for Indonesians Nationalities
  • Last Update : 09 Feb 2009

General Purpose Attendant (GPA) Housekeeping – Female
GPA-HKF
Requirement:

  • Female, fit both physically & mentally.
  • Minimum height 156 cm.
  • Has at least 6 month experience (job training included) in housekeeping department or professional Laundry (i.e. Room Boy, Laundryman or Public Area Attendant).
  • Minimum D1 in hotel school.
  • Latest job experience should be no more than 2 years ago.
  • Good command of English. Candidates need to meet the minimum standard of command of English. Testing consist of verbal, written and computerized test on grammar, listening and conversation.
  • Minimum 20 years old and maximum 35 years old.
  • Only for Indonesians Nationalities
  • Last Update : 09 Feb 2009

Foreman Laundry (Leading to Laundry Master) LM
Requirement:

  • Male, fit both physically & mentally.
  • Minimum height 160cm.
  • Minimum high school graduate and with 1 year experience in supervisory level of laundry and dry cleaning operation (hotel, hospital, commercial laundry, etc). Good knowledge of equipment in laundry/dry cleaning.
  • Good command of English. Candidates need to meet the minimum standard of command of English. Testing consist of verbal, written and computerized test on grammar, listening and conversation.
  • Having BST Certificate.
  • Latest job experience should not be more than 2 years ago.
  • Nationalities Indonesians
  • Last Update : 16 Jan 2009

Waitresses WF
Requirement:

  • Minimum D1 in hotel school.
  • Age between 21-35 year old.
  • Good command of English is a must.
  • Guest service oriented.
  • Minimum 1 year working experience at qualified international restaurant.
  • Nationalities Indonesians
  • Last Update : 16 Jan 2009

Chefs de Cuisine
CC
Requirement:

  • All requirements are the same as Chefs de Partie but preferably had experience as Sous Chef in a 5 star International Hotel / Pan Asian Restaurant.
  • Nationalities Indonesians, Thailand, Singapore, Malaysia.
  • Last Update : 08 Jun 2009

Chefs de Partie CP
Requirement:

  • Very good knowledge of Asian cooking techniques.
  • Very good as CDP at least for 2 years in a 5 stars Int’l Hotel / Pan Asian Restaurant.
  • Able to work in culturally diverse environment.
  • Ability to multi-task and handle constantly changing priorities.
  • Must possess strong organizational & communication skills.
  • Nationalities Indonesians, Thailand, Singapore, Malaysia.
  • Last Update : 08 Jun 2009

Florist FLO
Requirements:
Male

  • Some experience in making floral arrangements.
  • Creativity.
  • Ability to work independently.
  • Minimum D1 graduate or equivalent.
  • Good command of English. Candidates need to meet our minimum standard of English. Testing consist of verbal, written and computerized test on grammar, listening and conversation.
  • Basic computer skills (Excel/Word/Outlook).
  • Minimum 22, maximum 35 years old.
  • Physically & mentally fit.
  • Able to work overseas for minimum 8 months
  • Nationalities Indonesians.
  • Please complete copies of all documents required as follows:
  • Application letter should be written in English.
  • Curriculum Vitae.
  • Latest certificate endorsed by the school.
  • Certificate of Job Training or Job Experience and English Course (if any).
  • Birth certificate.
  • ID card (KTP) and Family card (Kartu Keluarga).
  • Letter of good behaviour from the police department (SKCK).
  • Letter of permission to work for Holland America Line from parents/wife affixed with Rp.6000 stamp duty.
  • Recent colour photograph 4 (four) pieces size 4×6 cm.
  • Last Update : 16 Jan 2009

PT Sumber Bakat Insani (SBI)
Menara Sudirman 16th Floor
Jl. Jend. Sudirman Kav. 60, Jakarta 12190

Ini sekedar info aja, SBI tidak buka agen dimanapun saya disini hanya memberikan infomasi aja semoga bermanfaat untuk menanyakan dan komentar tentang kapal pesiar silahkan terbuka hanya sebatas info aja, untuk selanjutnya silahkan hubungi agen resmi yaitu SBI, anda bisa melamar bisa via POS atau secara online http://sbimanning.co.id .

Pilihlah pekerjaan anda dengan dasar pengalaman atau sesuai kemapuan anda miliki, untuk Hotel Dept. ambil bagian GPA Housekeeping
Note : Apabila anda butuh contoh surat lamaran pekerjaan dengan bahas inggris silahkan klik DISINI, dan ini sekedar gambaran / contoh selanjutnya berkreasi sendiri oke,  hanya hitungan menit saja untuk download contoh lamaran tersebut silahkan bisa downlod DISINI
Demikianlah informasi ini saya sampaikan semoga bermanfaat dan menjadikan inspirasi.

About these ads

About Kang Agus

untuk curhat ke tentang kapal pesiar tolong jangan inbox ke fb lagi saya ga bisa jawab semuanya lebih baik ke link ini aja saya akan usahakan dijawab : http://ehkangagus.wordpress.com/curhat-sang-pelaut/ many thanks good luck guys..
This entry was posted in Lowongan Kerja Kapal Pesiar and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

46 Responses to Info Lowongan Kerja Di Kapal Pesiar

  1. hasby halim says:

    saya tamatan sma ,umur 26 tahun,
    apakah saya dapat bergabung dengan perusahaan bapak/ibu?

  2. Didi Purwanto says:

    Saya tamatan DI Komputer. Saya menguasai Jaringan LAN & Internet, Software & Hardware Komputer. Pengalaman kerja saya sudah 7 Tahun. Apakah saya dapat bergaung dengan perusahaan bapak/ibu? Saya tunggu kabar baiknya

  3. Didi Purwanto says:

    Didi Purwanto :
    Saya tamatan DI Komputer. Saya menguasai Jaringan LAN & Internet, Software & Hardware Komputer. Pengalaman kerja saya sudah 7 Tahun. Apakah saya dapat bergabung dengan perusahaan bapak/ibu? Saya tunggu kabar baiknya
    00Rate This

    PDRTJS_settings_468256_comm_354 = {
    “id” : “468256”,
    “unique_id” : “wp-comment-354″,
    “title” : “Saya+tamatan+DI+Komputer.+Saya+menguasai+Jaringan+LAN+%26amp%3B+Internet%2C+Software+%26amp%3B+Hardware+Komputer.+Pengalaman+kerja+saya+sudah+7+Tahun.+Apakah+saya+dapat+bergaung+dengan+perusahaan+bapak%2Fibu…”,
    “item_id” : “_comm_354″,
    “permalink” : “http%3A%2F%2Fehkangagus.wordpress.com%2F2009%2F09%2F07%2Finfo-lowongan-kerja-di-kapal-pesiar%2F%23comment-354″
    }

  4. jayadi nurjaya says:

    saya tamatan D1 perhotelan YASMI CIREBON Tahun 2007, saya memiliki pengalaman kerja di hotel PRIMA CIREBON (bintang 4) sebagai waiter dan Casual Banquet selama 1 tahun, saya pernah mengikuti kursus table mainers di hotel prima dan bahasa inggris di LPBB LIA Cirebon. Besar harapan saya bisa bergabung dengan PT Sumber Bakat Insani (SBI)? saya tunggu kabar yang baik secepatnya.

  5. gunawan satria says:

    Saya ingin bergabug tolong diberikan ifonya.saya punya bst,aff,tf,scrb,dan antd jika memang bpk bisa harap hub; o87882678125

  6. sandi says:

    kalo ngga salah saat ini sbi tidak merekrut crew ya?sampe akhir tahun….
    apakah itu bener mas?
    kemarin saya coba masukin lamaran k kapal lain,alhamdulillah lulus…
    mudah2n temen2 bisa luus juga dan bergabung d kapal…
    regard
    sandigunandar@yahoo.com

  7. sandi says:

    kalo ngga salah saat ini sbi tidak merekrut crew ya?sampe akhir tahun….
    apakah itu bener mas?
    kemarin saya coba masukin lamaran k kapal lain,alhamdulillah lulus…
    mudah2n temen2 bisa luus juga dan bergabung d kapal…
    tp sya masih pengen coba holland….

    regard

    sandigunandar@yahoo.com
    081910896589

  8. ari susanto says:

    my name is ari susanto,I”m 21 years old,and I am from cilacap ln central java,I gradued from d1 hotel and taurism school in 2009,and my exprinces job training in griya patra hotel for six mount in housekeeping department….
    please halp me……..I want to work in the cruise ship…….

    susanto_ari_boy@yahoo.com
    081903451221/083862334373……..please call me if get the informasn,thanks….

  9. putu says:

    dear sir/madam my name putusuryanaya im 26year old,i am from bali i gradued from D1 hotel and taurism in g-s-p widya wisata bali 2003/2004.and my exprience job training inna grand balibeach hotel sanur bali and bounti hotel kuta in houseping department and from 2005im working in dubai world trade centre hotel until now.iwant to work in the cruise ship.(+971552498920)please call me if get the informasion,,,thanks

  10. jabon says:

    by agus jabon :

    saya masih takut aklau naik kaal soalnya kalau tenggelam saya tidak bisa berenang .. namun sebenarnya saya pengen naik kapal … maklum saya erasal dari pegunungan

  11. dear sir/madam my name Aceng Aten Kurnia, im 26 years old,i am from bandung, i gradued from D1 hotel in LPKP Bandung 2007.and my exprience job training inn Hotel Horison Bandung in houseping department as Room boy, from 2008 until 2010. i want to work in the cruise ship.(085213004825) please call me if get the informasion,,,thanks

  12. Juli Sahputra says:

    Asalammualaikum…
    Nama saya Juli Sahputra 25,pendidikan terahkir D1 Perhotelan.
    Mohon info lowongan kerja di kapal pesiar untuk posisi chif cook/2nd cook.

    Data Sertifikat:
    >BST
    >PSCRB
    >TF
    >PASSPORT DAN SEAMAN BOOK

    Pengalaman Kerja:
    >Hotel dan Restauran
    >PT.Ocean Tengker Singapor
    >PT.Amas Nusa Persada

    Hormat saya

    Juli Sahputra/081221667018

  13. TONI FERNANDO ANDREAS RAJAGUKGUK says:

    Nama saya:TONI FERNANDO ANDREAS RAJAGUKGUK.
    Pendidikan terahir saya SMU.
    Mohon info lowongan kerja di kapal pesiar.

    Data sertfikat:

    >BST
    >PSCRB
    >AFF
    >TF
    >OT
    >ANTD
    >PASSPORT DAN SEAMAN BOOK

    Hormat Saya
    Toni Fernando Andreas Rajagukguk
    No telpon:081318069489
    Terimakasih sebelumnya.

    jabon :
    by agus jabon :
    saya masih takut aklau naik kaal soalnya kalau tenggelam saya tidak bisa berenang .. namun sebenarnya saya pengen naik kapal … maklum saya erasal dari pegunungan

    • TONI FERNANDO ANDREAS RAJAGUKGUK says:

      TONI FERNANDO ANDREAS RAJAGUKGUK :
      Nama saya:TONI FERNANDO ANDREAS RAJAGUKGUK.
      Pendidikan terahir saya SMU.
      Mohon info lowongan kerja di kapal pesiar.
      Data sertfikat:
      >BST
      >PSCRB
      >AFF
      >TF
      >OT
      >ANTD
      >PASSPORT DAN SEAMAN BOOK
      Hormat Saya
      Toni Fernando Andreas Rajagukguk
      No telpon:081318069489
      Terimakasih sebelumnya.

      jabon :
      by agus jabon :
      saya masih takut aklau naik kaal soalnya kalau tenggelam saya tidak bisa berenang .. namun sebenarnya saya pengen naik kapal … maklum saya erasal dari pegunungan

    • TONI FERNANDO ANDREAS RAJAGUKGUK says:

      TONI FERNANDO ANDREAS RAJAGUKGUK :
      Nama saya:TONI FERNANDO ANDREAS RAJAGUKGUK.
      Pendidikan terahir saya SMU.
      Mohon info lowongan kerja di kapal pesiar.
      Data sertfikat:
      >BST
      >PSCRB
      >AFF
      >TF
      >OT
      >ANTD
      >PASSPORT DAN SEAMAN BOOK.

      Pengalaman kerja:
      >Pernah bekerja di kapal RO-RO sebagai JURUMUDI.

      hormat saya

      Toni Fernando Andreas Rajagukguk.
      No telp:081318069489.

  14. Nama:Sanimina yossianto.33th (D-1)Dok BST Buku pelaut Pasport.
    Pingin bergabung di kapal pesiar.
    mohon confirm balik.ke 082157579588/yossianto_yossianto@yahoo.co.id

  15. alimuddin says:

    nama saya alimuddin,tolong di info ke saya utk posisi cook/1st cook di kapal tengker atau cargo…08124627999.document
    scrb
    bst
    ccm
    cmhb
    passpor/seaman book
    sebelumnya saya perna kerja di kapal pesiar mv gemini as 2nd cook.regard

  16. Tukul Prabowo says:

    saya berminat bekerja d kapal pesiar,saya lulusan D1 Perhotelan dan skg bekerja di sebuah hotel bintang 5 yg ada d semarang,saya jg sedang menempuh pendidikan bhs inggris d universitas diponegoro semarang,apa syarat yg hrs d perlukan jika ingin bergabung?im fluent in writen and spoken English.

  17. m.ali hanafiah says:

    saya punya pengalaman kerja 17 thn sebagai steward dari maskapai nasional dan saya berminat untuk bergabung menjadi crew kapal pesiar.mohon infonya…….
    (081314415771)

  18. nadya says:

    boleh saya minta info nya

  19. Tigor Simanungkalit says:

    Saya ingin mencoba pengalaman baru, kerja di kapal pesiar mohon infonya (08175104797) email saya ya, Terima Kasih

  20. EKO SUPRIYANTO says:

    mohon bantuannya kang saya ada ijazah BST SCRB ANTD BUKU PELAUT 087734123521,, TRIMAKASIH

  21. samantha says:

    Mohon info lowongan kerja di kapal pesiar.
    Data sertfikat:
    >BST
    >PSCRB
    >AFF
    >TF
    >OT
    >ANTD
    >PASSPORT DAN SEAMAN BOOK.

    pengalaman saya sebagai house keeping

  22. samantha says:

    dimana bisa dapetin sertifikat nya.?

  23. undang haerudin says:

    kang agus yang saya hormati,,saya undang haerudin dari garut,memiliki ijazah ATT V,,gmn caranya supaya bisa kerja di kapal pesiar,saya ada pengalaman sbg AB,OILER dan SECOND ENGINEER DI CRANE BARGE SINGAPORE,mdh2n ada rezeki saya,trm ksh atas segala perhatiannya,

  24. esron pakau says:

    apaka masih ada kosong,klau ada kosong kabarin aku aku puya sertivikat; ATT-D BST SCRB MEFA BUKU PELAUT PASFOR PENGALAMAN AKU 2THN DI KPL; PT SPIL. KALAU ADA HUBUGI AKU DI NO HP INI;082132442597 trimah kasih atas pangilanya`

  25. karya juliantoro says:

    lam kenal

  26. alvy warison says:

    gus lo jadi informan ya skr gw alvy waktu di oosterdam dulu bareng rahmat kenal ngak lo ama gw

  27. TONI FERNANDO ANDREAS RAJAGUKGUK :
    Nama saya:MUHAMMAD TAKDIR
    Pendidikan terahir saya SMK.
    Mohon info lowongan kerja di kapal pesiar.
    Data sertfikat:
    >BST
    >PSCRB
    >ATTD
    >PASSPORT DAN SEAMAN BOOK
    Hormat Saya
    MUHAMMAD TAKDIR
    No telpon:085399754539
    Terimakasih sebelumnya.

  28. wawan suryadi says:

    Saya ingin krja di kapal

  29. gunawan says:

    bagainama cara gabung ikut kerja di kapal pesiar?
    syaratnya apa saja?

  30. gunawan says:

    tolong tujukan lewat PT apa?

  31. ludiyanto says:

    sy mau brgabung jd creew kapal pesiar tolong bantu saya

  32. wahyono uji says:

    sayang sekali untuk icome orang hotel bnyak yg di reduce dr seattle,sebenare deck ama engine dept adlh yg berhak diatas 2000us/month.sy sendiri di deck dept.

  33. Arief hamzah says:

    Arief Hamzah

    Nama saya':ARIEF HAMZAH
    Pendidikan terahir saya SMK.
    Mohon info lowongan kerja di kapal
    Saya ingin bekerja di kapal Jepang
    Umur 28 Tahun
    TB;165 CM
    BB;58 KG
    Data sertfikat:
    >N3 Japanese Language
    >BST
    >PASSPORT DAN SEAMAN BOOK

    Hormat Saya
    Arief Hamzah
    No telpon:0857-4010-8632
    Terimakasih sebelumnya

  34. yohanes says:

    emang msh bisa ya sekarang memasukkan lamaran

  35. gen ki says:

    i want join to enggine dept,how do it apply for engine dept??

    im still 24 olds
    and my experience worker 3 years a abroad.
    please call me in 085736762715

  36. ikhwan says:

    good day Mr.
    I once worked on a cargo ship, bulk carrier and ten years on a cruise with my position of chief ac and refrigerator. I am currently having trouble finding a shipping company requires the expertise I was when I was not a problem with any company or ship any important my position in need,. thank you for your attention. tel. 085 215 017 101.

  37. Pingback: lowongan kerja di perusahaan | INFORMASI CPNS & BUMN 2014

  38. Pingback: info lowongan kerja di makassar | INFORMASI CPNS & BUMN 2014

  39. Pingback: info lowongan kerja di yogyakarta | INFORMASI CPNS & BUMN 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s