TATARUCINGAN YUK

Nyangakeun ieu tatarucingan, etang-etang hiburan panglipur lara sok emut jaman baheula urang keur leutik sok tatarucingan jeung kolot sok wararaas ieu tatarucingan teh kaihlaman ku janten raka nu nuju didamel di amerika anjeunan dina facebook ngayakeun grup tatarucingan ari sugan teh lain raka eh pek teh gening kang asep saurna sono kana basa sunda nya sim kuring ngayakeun tatarucingan ieu teh supados majangkeun babarayaan jeung urang sunda hususna sanes urang sunda ge mangga bebas nebak sawios lepat ge ku abdi dilereskeun anu leres ke dipasihan hadiah, hadiahna du’a weh nya  mugia sing panjang yuswa, sing ageung rejeki, sing laksana naon nu dipikahoyong, sing salamet dunya aherat…surga..amminn

  • 1. Make baju bodas lain dokter, make topi hejo lain tentara ?
  • 2. Hayam naon anu sukuna sarebu?
  • 3. Diubek diteangan, geus kapanggih dipiceun. Naon?
  • 4. Naon sababna lamun tumpak mobil sok nundutan?
  • 5. Sato naon anu teu bisaeun mundur?
  • 6. Bangku naon anu bisa didahar?
  • 7. Cing pangnyebutkeun 5 rupa ngaran bungbuahan anu sok didahar, sakali nyebut?
  • 8. Batu naon anu teu aya di cai?
  • 9. Oray naon anu teu bisaeun ngaleor?
  • 10. Jalma naon anu sukuna tilu panonna opat?
  • 11. Di luar koneng, di jero bodas, nu apaleun monyet?
  • 12. Hayam naon anu sukuna hiji?
  • 13. Bapana udud, indungna nyeuseuh, anakna ceurik?
  • 14. Gajah tumpak beca, gede naonna?
  • 15. Baso dibalikkeun jadi naon?
  • 16. Awakna leutik pisan, sirahna gede pisan.?
  • 17. Nini-nini bongkok kumaha sarena?
  • 18. Piring naon anu bisa dipake nempo bulan?
  • 19. Manuk naon anu jangjangna dina suku, sirahna dina suku?
  • 20. Naon sababna ban mobil tina karet?
  • 21. Sapi naon anu bau?
  • 22. Piring naon anu pangrame-ramena di Indonesia ?
  • 23. Naon bedana sarimie jeung nini-nini?
  • 24. Pribumi di luar ari semah di jero ?
  • 25. Dicabak beye, ditakol ngabelentrang?
  • 26. Diusapan, didengkakkeun, tuluy diasupkeun?
  • 27. Di luar hujan angina, di WC hujan naon?
  • 28. Hayamna bodas, naonna anu hideung?
  • 29. Buah naon anu dipikaresep ku lalaki?
  • 30. Jam naon anu bisa nembang?

sok ayeuna tong isin-isin waler weh tatarucingan nu du luhur ieu,..bebas ,,,tong sarius teuing ngemutan  S.E.O sok lieur duka iraha atuh ah..hoyong ka lacak mbah google teh…duka ieu wp simkuring di banned moal nya? seueur share software bae ah lieur..ayeuna waler weh tatarucingan simkuring..wilujeung prung ahh..walerna bebas nomber sabaraha wae asal cantumkeun nomberna meh pugguh..

79 Responses to TATARUCINGAN YUK

  1. geegee says:

    Sampurasun…wilujeung teupang…lamun ngawaleur kenging hadiah teu?
    1. Toge
    2. hayam goreng tepung
    3. duit
    4. kusabab tunduh we
    5. gajah kapentok tembok
    6. bangkuang
    7. rujak
    8. batu ginjal
    9. oray paeh
    10. aki2 pake kacamata, pke iteuk
    11. cau
    12. hayam jengke
    13. kareta api
    14. gede bohongna
    15. bahe
    16. paku payung
    17. peureum
    18. taluk
    19. manuk katincak
    20. lamun tina busa mah lain mobil
    21. sapiteng
    22. piringatan 17 agustus
    23. sarimie mah lamun di keueum ngembang, lamun nini2 mah dikeueum keriput
    24. hotel
    25. taluk
    26. tetes mata
    27. hujan caina
    28. taina
    29. buah dada…wkwkwkwk
    30. jamal mirdad
    😀

  2. 😆 jhaaha hadiahna do’a nya salamet dunia akhirat amiin.kang urang pariosnya..aya nu kirang tepat nyaeta nomer…2,3,4,8,9,18 (taluk),20,23,24,25(taluk)26,27,28 hoohoo sok bilih aya nu bade ngawaler..ieu mah urang hiburan whhh…meh teu tunduhh,,,,nuhun kang tos diwaler dongkap deuinya..

    • one says:

      ngringan ah .. tambi kesel,, sareng
      1. toge
      2. hayam keur pawey
      3. korong
      4. sabab ban na buleud
      5. sato nu nukangan tembok
      6. bangkuang
      7. rujak
      8. batu garing
      9. orang ngaleleg linggis
      10. aki-aki make iteuk jeung kaca mata
      11. cau
      12. hayam ker jengke
      13. kareta api
      14. bohong na
      15. bahe
      16. sireum make helem
      17. perem
      18. piring bolong
      19. manuk katincak
      20. mun tina coklat pasti di gembrong sireum…
      21. sapiteng
      22. piringatan 17 agustus
      23. sarimi renya, nini remyoh
      24. tukang beca jeung penunmpangna
      25. tai kotk tina aspal
      26. Kacamata
      27. Hujan-heujeun
      28. Kalangkangna
      29. Buahenol
      30. jamrud
      Atos ah cekap mung sakitu,,,,,

    • Sampurasun dulur,.
      ari teu ngajawab asa ateul ieu teh kang agus ahh..cik ngiringan ngacung ahh..

      1. (Toge)
      2. (Hayam keur pawey)
      3. (Korong)
      4. (Sabab banna buleud)
      5. (Sato nu nukangan tembok)
      6. (Bangkuang)
      7.(Rujak)
      8. (Batu garing)
      9. (Oray nu ngalegleg linggis)
      10. (Aki-aki make iteuk jeung kacamata)
      11. (Cau)
      12. (Hayam nu keur jengke)
      13. (Kareta api)
      14. (Gede bohongna)
      15. (Bahe)
      16. (Sireum make helm)
      17. (Peureum)
      18. (Piring bolong)
      19. (Manuk anu katincak)
      20. (Mun tina coklat pasti digembrong)
      21. (Sapiteng)
      22.(Piringatan 17 Agustus)… logat batak nyaaa…wkwkwk
      23. (Sarimie renyah, nini-nini renyoh)
      24. ( Tukang beca jeung panumpang)
      25. (Tai kotok napel dina tihang listrik)
      26. (Kacamata)
      27. (Hujan-heujeun)
      28. (Kalangkangna)
      29. ( Buahenol ),. hahahah….
      30. ( Jamal mirdad/ Jamrud )

      sok tah di cek kang., mun salah keneh abdi bade pundung ka gunung halu…😀

  3. dadangsadkar says:

    Ceuk raraosan mah sigana bener kabeh tah jawaban teh. Sok milarian deui nu sanesna, urang teguh ku didieu. Dititah dahar ngadon naek, saha? Tukang gali sumur.
    Anjangan atuh abdi di http://dadangsadkar.wordpress.com nya?

  4. Kang Agus says:

    siap kang>>ke nya…ke urang piklarian nu hese..keur akang mah da jagoan..euy heheh

  5. dadangsadkar says:

    mana atuh? diantos-antos….
    Gajah naon nu sukuna dua ? (Gajahmada,lah…)
    Hayam naon nu sukuna dua? (Hayam biasa, nya?)

  6. v3 says:

    ngiring bingah akh..cing urang cobian..wios akh lepat ge
    2.Hayam nu tos paeh/bangke
    3.serah/batu dina beas
    4.ku sabab ban na tina karet
    8.batu jam
    9.kedul weh eta mh meureun,atawa oray nu ngadahar linggis
    18.piring kalender
    20.sabab lamun tina busa mah bantal
    23.
    24.WC umum
    25.cai
    26.kacamata
    27.hujan salju
    28.matana,kukuna

  7. sato naon nu bisa ngomong????

  8. ruli says:

    1.teterang
    2.hayam goreng Rp.1500 hayam bakar Rp.3000, engkin kuring meser d akang welah!!
    3.korong etamah
    4.ah tara nundutan kuring mah sok mabok
    5.sirem
    6.bangkuan eta atuh
    7.petis
    8.batu batre
    9.oray-arayan
    10.aki2 make tongkat make kaca panon
    11.ah moal ngajawab soalna nu apal monyet!!
    12.hayam disebut2 wae angun resep
    13-res= atos helanya tunduh

  9. hany rahmawaty darmawan says:

    cape ah seur teuing tatarucinganna pr keun wehnya,,,,,,wkwkwk peace akh…

  10. hany rahmawaty darmawan says:

    tos pinter teuing abdimah kang…………corect,,,my name hany not heny…trims..take care ya..

  11. Kang Agus says:

    oh ya lepat akang nuhun kana kasumipingana neng HANY…heheh…oke thnks

  12. Ary Tetap Setia says:

    Minyak naon anu rame?

  13. iman says:

    no. 25. tai kotok dina beusi .. hehe

  14. gita says:

    bade nyobian ah
    9. oray nuang gantar
    27. hujan heujeun
    28. nu hideng kalangkangna
    29. buah henol.. leres teu kang,
    tah ayeuna ti sim kuring sok geura jawab
    Kacang naon nu pageuh …??
    buta naon nu sok di gembrong ku laleur??

  15. Hedi says:

    Ciing ari nu ee sok bari naon?

  16. 1. Make baju bodas lain dokter, make topi hejo lain tentara. (Toge)
    2. Hayam naon anu sukuna sarebu? (Hayam keur pawey)
    3. Diubek diteangan, geus kapanggih dipiceun. Naon? (Korong)
    4. Naon sababna lamun tumpak mobil sok nundutan? (Sabab banna buleud)
    5. Sato naon anu teu bisaeun mundur? (Sato nu nukangan tembok)
    6. Bangku naon anu bisa didahar? (Bangkuang)
    7. Cing pangnyebutkeun 5 rupa ngaran bungbuahan anu sok didahar,
    sakali nyebut! (Rujak)
    8. Batu naon anu teu aya di cai? (Batu garing)
    9. Oray naon anu teu bisaeun ngaleor? (Oray nu ngalegleg linggis)
    10. Jalma naon anu sukuna tilu panonna opat? (Aki-aki make iteuk jeung kacamata)
    11. Di luar koneng, di jero bodas, nu apaleun monyet. (Cau)
    12. Hayam naon anu sukuna hiji? (Hayam nu keur jengke)
    13. Bapana udud, indungna nyeuseuh, anakna ceurik. (Kareta api)
    14. Gajah tumpak beca, gede naonna? (Gede bohongna)
    15. Baso dibalikkeun jadi naon? (Bahe)
    16. Awakna leutik pisan, sirahna gede pisan. (Sireum make helm)
    17. Nini-nini bongkok kumaha sarena? (Peureum)
    18. Piring naon anu bisa dipake nempo bulan? (Piring bolong)
    19. Manuk naon anu jangjangna dina suku, sirahna dina suku? (Manuk anu katincak)
    20. Naon sababna ban mobil tina karet? (Mun tina coklat pasti digembrong)
    21. Sapi naon anu bau? (Sapiteng)
    22. Piring naon anu pangrame-ramena di Indonesia ? (Piringatan 17 Agustus)
    23. Naon bedana sarimie jeung nini-nini? (Sarimie renyah, nini-nini renyoh)
    24. Pribumi di luar ari semah di jero. ( Tukang beca jeung panumpang)
    25. Dicabak beye, ditakol ngabelentrang. (Tai kotok napel dina tihang listrik)
    26. Diusapan, didengkakkeun, tuluy diasupkeun. (Kacamata)
    27. Di luar hujan angina, di WC hujan naon? (Hujan-heujeun)
    28. Hayamna bodas, naonna anu hideung? (Kalangkangna)
    29. Buah naon anu dipikaresep ku lalaki? Buahenol
    30. Jam naon anu bisa nembang? (Jamrud)
    31. Monyet naek kana tangkal kai, tinggal naonna? (Tinggal turunna)
    32. Pare naon anu teu ngeunah? (Parea-rea omong)
    33. Jalma meuli kasur keur naon? (Keur beunta)
    34. Sato naon anu sukuna dina sirah awakna dina sirah? (Kutu)
    35. Kapas 2 kg, batu 1 kg, lamun ditinggangkeun kana suku nyeri mana? (Nyeri sukuna)
    36. Ku naon tukang baso nakolan mangkok? (Ku sendok)
    37. Soeh teu bisa dikaput, kotor teu bisa diseuseuh. (Keretas)
    38. Budak dugul asup kana embel. (Cilok)
    39. Petina hiji, mayitna loba. (Korek api)
    40. Kaca naon anu nyeri? (Kacabok)
    41. Naon sababna kareta api manjuna ngarayap? (Mun nangtung mah nabrak kapal nu keur ngapung)
    42. Kaca naon anu seungit? (Kacapiring)
    43. Kaca naon anu pangbeuratna? (Kacalikan gajah)
    44. Hayam naon anu keur jengke? (Hayam nu keur sondah)
    45. Ari sakintal bisa jadi sapuluh kilo? (Bisa, lamun kiloanana ruksak)
    46. Aya balon sapuluh, bitu hiji, kempes tilu, kari sabaraha deui? (Kari 9 da nu kempes teh ditiup deui)
    47. Dicekek beuheungna dieleketek beuteungna. (Gitar)
    48. Naon sababna ban sapedah anu tukang sok babari dugul? (Balas cape mikiran kumaha carana hayang miheulaan ban hareup)
    49. Naon sababna lamun anjing keur lumpat sok ngalieuk bae ka tukang? (Sabab teu make kaca spion)
    50. Kaca naon anu sok disada? (Kacapi)
    51. Cing pangmacakeun: Pa Ha 2 3 4 din (Pa Haji Samsudin)
    52. Sapi naon anu bisa ngarayap dina tembok? (Sapiderman)
    53. Hayam naon anu isuk-isuk tara kongkorongok? (Hayam paeh)
    54. Supirna opatan ari panumpangna saurang. (Pasaran)
    55. Buah naon anu tara diala? (Buah murag)
    56. Piramida di jerona aya harta karun. (Bacang)
    57. Gajah keur ulang taun. Sakumna sasatoan geus daratang, iwal ti
    titinggi, naon sababna? . (Sabab make sapatu heula, lila (loba teuing sukuna)
    58. Leutik, bodas, panjang, teuas, lumpatna ngabelesat( Remeh napel dina kareta api nu keur maju)
    59. Tukang naon lamun digeroan sok lumpat ngajauhan? (Tukang maok)
    60. Ti peuting asak ti beurang atah. (Lampu bohlam)
    61. Bajuna hejo, leumpangna nguriling bari udud. (Obat nyamuk)
    62. Sukuna hiji, panonna tilu. (Lampu setopan)
    63. Ka handap muka ka luhur nutup. (Seleting)
    64. Maju eleh, mundur meunang. (Nu keur lomba tarik tambang)
    65. Aya manuk 10 ditembak hiji, tinggal sabaraha? (Euweuh hiji-hiji acan da kaburu hiber)
    66. Sato naon anu pangleutik-leutikna sadunya? (Incuna kuman nu teu dahar saminggu)
    67. Aya anjing begang, anjing lintuh, anjing jangkung, anjing pendek,)
    jeung anjing edan rek nyokot tulang. Pangheulana anjing mana? (Anjing baseuh)
    68. Kapal naon anu teu bisa ngapung? (Kapal nu mesinna ruksak)
    69. Hideung, leutik, bahaya. (Sireum napel dina bom)
    70. Kumaha ngabedakeun sirah cacing jeung buntut cacing? (Eleketek heula, nu seuri eta huluna)
    71. Naha superman bajuna make hurup “S”? (Sabab mun XL mah bakal logor teuing)
    72. Hiji diala ari loba teu diala. (Huis)
    73. buah naon anu sok diwedak? (Kesemek)
    74. Tangkal naon anu sok dipikasieun? (Tangkal sampeu nu keur dipake nyumput maung)
    75. Lamun Arjuna neangan cinta, ari Bima neangan naon? (Neangan kukuna nu sok dibabawa ku tukang jamu)
    76. Sirahna dina beuteung, ceulina dina beuteung, beuheungna dina
    beuteung. (Orok nu keur dikakandung ku indungna)
    77. Sapedah naon anu bisa ngapung? (Sapedah anu ditalian kana 1000 balon gas nu keur ngapung)
    78. lauk naon anu bisa hiber? (Lauk Indosiar)
    79. Kuda naon anu teu bisa lumpat? (Kuda nu dicangcang)
    80. Ari nakol bedug aya sabaraha warna? (Ti luarna)
    81. Minyak naon anu rame? (Minyaksikan pertandingan sepakbola)
    82. Batman nginum fanta, ari Superman nginum naon? (Minumpas kejahatan)
    83. Hayam naon anu sok diteangan ku jelema? (Hayam leungit)
    84. Naon bedana onta jeung kangkung? (Onta mah di Arab, kangkung mah diurab)
    85. Tukang naon anu teu bisa ngitung? (Tukang poto)
    86. Kalong naon anu pinter maen bal? (Kalonggak beckham ya…Del Piero)
    87. Bisa naek teu bisa turun. (Haji)
    88. kalimah naon anu dibaca ti hareup jeung ti tukang sarua hartina? (Kasur ini rusak)
    89. Gajah naon anu sukuna dua? (Gajah nu keur keprok)
    90. Hurup naon anu ngeunah? (Nya T)
    91. Lamun Superman ngapung tara ngadeukeutan panonpoe, naon sababna? (Sabab sieun S-na leeh kapanasan)
    92. Leutik bodas pikasieuneun. (Sireum nu napel dina huntu maung)
    93. Setan naon anu bisa nangtungkeun sepedah? (Setandar)
    94. Sato naon anu pangharam-haramna? (Anak bagong euweuh bapaan)
    95. Hayam naon anu sukuna 1002? (Hayam nu keur gelut jeung titinggi)
    96. Rancung lain landak, hejo lain tentara. (Kaktus)
    97. Make baju lain manusa, make dudukuy lain patani. (Bebegig)
    98. Kasur naon anu matak nyeri? (Kasura)
    99. Palu naon anu bisa pidato? (Pa Lurah)
    100. Akar di luhur, pucuk di handap. (Janggot)
    101. Asup tarik kaluar laun. (Leho)
    102. Bisa turun teu bisa naek. (Hujan)
    103. Boga sisit lain oray, boga makuta lain raja. (Ganas)
    104. Budak dugul loba kutu. (Onde-onde)
    105. Diasupkeun hejo, dikaluarkeun beureum. (seupah)
    106. Dicabak aya dilieuk euweuh. (Ceuli)
    107. Dicukur buluan, teu dicukur dugul. (Kadongdong)
    108. Dipeuncit hirup, teu dipeuncit paeh. (Rebab)
    109. Disebut sakali hirup, disebut dua kali paeh. (Kuda)
    110. Ditakol nyendol teu ditakol nyendol. (Goong)
    111. Diudag lumpat didagoan cicing. (Kalangkang)
    112. Gunung bitu, bandera kekelebetan. (Nu keur ngakeul sangu)
    113. Hiber lain ku jangjang, balik lain ku suku. (Langlayangan)
    114. Indungna cicing anakna ancul-anculan. (Lisung jeung halu)
    115. Nangkub dieusi nangkarak kosong. (Kopeah)
    116. Oray hejo panonna loba. (Peuteuy)
    117. Samak saheulay, lampuna mangrebu-rebu. (Langit)

  17. uut says:

    gmn sich caranya biar pacar aq g cuek?

  18. Hendis says:

    Hatur nuhun kang abdi kabantos pisan kanggo di dugikeun ka murid-murid di sakola, mugia Alloh ngabales kana sagala kasaeannana sareng mugia sing teras majeng.

  19. abdul says:

    * 1. Make baju bodas lain dokter, make topi hejo lain tentara ? TOGE
    * 2. Hayam naon anu sukuna sarebu? HAYAM KR PAWAY
    * 3. Diubek diteangan, geus kapanggih dipiceun. Naon? KORONG
    * 4. Naon sababna lamun tumpak mobil sok nundutan? SABAB BANA BULEUD
    * 5. Sato naon anu teu bisaeun mundur? SATO ANU NUKANGAN TEMBOK
    * 6. Bangku naon anu bisa didahar? BANGKUANG
    * 7. Cing pangnyebutkeun 5 rupa ngaran bungbuahan anu sok didahar, sakali nyebut? RUJAK
    * 8. Batu naon anu teu aya di cai? BATU GARING
    * 9. Oray naon anu teu bisaeun ngaleor? ORAY NEUREUY LINGGIS
    * 10. Jalma naon anu sukuna tilu panonna opat? AKI” PAKE KACA MATA PAKE ITEUK
    * 11. Di luar koneng, di jero bodas, nu apaleun monyet? DA SAYAMAH LAIN MONYET
    * 12. Hayam naon anu sukuna hiji? HAYAM NU KEUR MEUNTAS JALAN RAYA
    * 13. Bapana udud, indungna nyeuseuh, anakna ceurik? KARETA
    * 14. Gajah tumpak beca, gede naonna? BOHONGNA
    * 15. Baso dibalikkeun jadi naon? TUMPLEK/BAHE
    * 16. Awakna leutik pisan, sirahna gede pisan.? SIEUR PAKE HELEM
    * 17. Nini-nini bongkok kumaha sarena? PEUREUM
    * 18. Piring naon anu bisa dipake nempo bulan? BOLONG
    * 19. Manuk naon anu jangjangna dina suku, sirahna dina suku? MANUK KATINCAK
    * 20. Naon sababna ban mobil tina karet? MUN TINA COKLATMAH BEAK KU SAYA
    * 21. Sapi naon anu bau? SAPITENG
    * 22. Piring naon anu pangrame-ramena di Indonesia ? PIRINGATAN 17 AGUSTUS
    * 23. Naon bedana sarimie jeung nini-nini? TEUING AH LIEUR
    * 24. Pribumi di luar ari semah di jero ? TUKANG BECA
    * 25. Dicabak beye, ditakol ngabelentrang? TAI KOTOK DINA TIHANG LISTRIK
    * 26. Diusapan, didengkakkeun, tuluy diasupkeun? KACA PANON
    * 27. Di luar hujan angina, di WC hujan naon? HUJAN HEUJEUN
    * 28. Hayamna bodas, naonna anu hideung? KALANGKANGNA
    * 29. Buah naon anu dipikaresep ku lalaki? BUAHENOL
    * 30. Jam naon anu bisa nembang? JAMBRUD

  20. cko says:

    bulu naun anu te katingali???: bulurah ker di imah..tuluy mandi.tuluy nyumpit wkwkwkwkwkwkwkwkwk

  21. Arif says:

    Ha.. ha.. ha..ha..ha..nyeri kulit beuteung… huntu garing…peureus bujur da..t di..t du..t ha..ha..ha…..

  22. deni says:

    asslamualikum,,,sampurasun,,,,

    ka akang-akang sareung teteh cing yeuh abdi gaduh tatarucingan ,mangga di waleur…

    *kunaun mun lampu merah mobil atwa motor areureun?

  23. dhe-dhe says:

    ah ngring seuri na wae, da meni kuat nyeri kieu kulit beuteung. . .

  24. fariz says:

    1 nini numpak kapal kaciri naonna ?
    2 nya kaciri wadul na

  25. matthew ewind hritik hrosan says:

    assalam…
    punteun ngiring nimbrung.
    yeuh aya tarucingan
    dibaledog ku batu ngabeulentrang,di cagap hipu,
    naon tah ?

  26. lah si akangmah mending jd pelawak,j c sule,ngabodor we,ampe brat bret brot hitut bakating ku lucu..sae kang,ibadah eta oge.

  27. Pingback: Tatarucingan Bagéan Kadua « Kampung Ciburuan  [KC]

  28. handika_97 says:

    ngringan ah…
    kaleNg naOn nu mtak paur..,?

  29. aqew says:

    kalengkahan maung…

  30. yen khanh b says:

    Simply desire to say your article is as astounding. The clearness to your submit is simply excellent and that i could suppose you’re an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your feed to keep up to date with approaching post. Thank you a million and please continue the enjoyable work.

    • GITA says:

      * 5. Sato naon anu teu bisaeun mundur? DI TUKANGNA AYA TEMBOK
      * 6. Bangku naon anu bisa didahar?
      BANGKUANG
      * 7. Cing pangnyebutkeun 5 rupa ngaran bungbuahan anu sok didahar, sakali nyebut?RUJAK
      * 8. Batu naon anu teu aya di cai?BATU GARING
      * 9. Oray naon anu teu bisaeun ngaleor?ORAY NEUREUY GANTAR
      * 10. Jalma naon anu sukuna tilu panonna opat?AKI-AKI MAKE ITEK NUNGTUN DOMBA

      * 11. Di luar koneng, di jero bodas, nu apaleun monyet? CAU
      * 12. Hayam naon anu sukuna hiji? HAYAM JENGKE
      * 13. Bapana udud, indungna nyeuseuh, anakna ceurik? KARETA API
      * 14. Gajah tumpak beca, gede naonna? BOHONG NA
      * 15. Baso dibalikkeun jadi naon? BAHE
      * 16. Awakna leutik pisan, sirahna gede pisan.?AMUBA MAKE HELM
      * 17. Nini-nini bongkok kumaha sarena? PEUREUM
      * 18. Piring naon anu bisa dipake nempo bulan? PIRING BOLONG
      * 19. Manuk naon anu jangjangna dina suku, sirahna dina suku? MANUK KATINCAK
      * 20. Naon sababna ban mobil tina karet? MUN TINA COKLAT BEAK
      * 21. Sapi naon anu bau? SAPI TENG
      * 22. Piring naon anu pangrame-ramena di Indonesia ? PIRINGATAN 17 AGUSTUS
      * 23. Naon bedana sarimie jeung nini-nini?
      * 24. Pribumi di luar ari semah di jero ? TUKANG BECA
      * 25. Dicabak beye, ditakol ngabelentrang? TAI KOTOK DONA TIHANG LISTRIK
      * 26. Diusapan, didengkakkeun, tuluy diasupkeun? KACA MATA
      * 27. Di luar hujan angina, di WC hujan naon? HUJAN HEUJEN
      * 28. Hayamna bodas, naonna anu hideung? KALANGKANG
      * 29. Buah naon anu dipikaresep ku lalaki? BUAHENOL
      * 30. Jam naon anu bisa nembang : JAMRUD

  31. Boy Biy says:

    hahahhahah bingun gak bisa ngasi jawaban haha

  32. Nenk Vie says:

    1. Toge
    2. Hayam goreng nu ditipungan
    3. Korong
    4. Mun tumpak maung moal nundutan
    5. Keuyeup
    6. Bangkuang
    7. Rujak
    8. Batu batre
    9. Oray nuang gantar
    10. Aki nini make kacapanon mamawa iteuk
    11. Taluk teu apal soalna abdi sanes monyet
    12. Hayam jengke
    13. Kareta api
    14. Gede wadulna
    15. Bahe buyatak
    16. Permen kojek (lolipop), jarum pentul, Pentul Korek Api
    17. Peureum
    18. Piring copong
    19. Manuk katincak
    20. Mun tina coklat leeh tur seep dilamotan
    21. Sapiteng
    22. Piringatan 17 agustus
    23. Sarimie dikeueum beuki beukah, nini dikeueum beuki kisut
    24. Hotel
    25. Cai
    26. Kacapanon
    27. Hujan heujeun
    28. Tikotok
    29. Buahdada nu buahenolll
    30. Jamal Mirdad jeung Jamrud

  33. Surya says:

    Aya patarosan yeuhhh…..

    Gajah gede naonna?hha tos arapalnya…

  34. Dani Ahmad says:

    ie jawaban tatarucingan sunda na mank
    1. Toge
    2. Hayam keur pawey
    3. Korong
    4. Sabab banna buleud
    5. Sato nu nukangan tembok
    6. Bangkuang
    7. Rujak
    8. Batu garing
    9. Oray nu ngalegleg linggis
    10. Aki-aki make iteuk jeung kacamata
    11. Cau
    12. Hayam nu keur jengke
    13. Kareta api
    14. Gede bohongna
    15. Bahe
    16. Sireum make helm
    17. Peureum
    18. Piring bolong
    19. Manuk anu katincak
    20. Mun tina coklat pasti digembrong sireum
    21. Sapiteng
    22. Piringatan 17 Agustus
    23. Manuk anu katincak
    24. Tukang beca jeung panumpang
    25. Tai kotok napel dina tihang listrik
    26. Kacamata
    27. Hujan-heujeun
    28. Kalangkangna
    29. Buahenol
    30. Jamrud
    31. Tinggal turunna
    32. Parea-rea omong
    33. Keur beunta
    34. Kutu
    35. Nyeri sukuna
    36. Ku sendok
    37. Keretas
    38. Cilok
    39. Korek api
    40. Kacabok
    41. Mun nangtung mah nabrak kapal nu keur ngapung
    42. Kacapiring
    43. Kacalikan gajah
    44. Hayam nu keur sondah
    45. Bisa, lamun kiloanana ruksak
    46. Kari 9 da nu kempes teh ditiup deui.
    47. Gitar
    48.Balas cape mikiran kumaha carana hayang miheulaan ban hareup
    49. Sabab teu make kaca spion
    50. Kacapi

  35. ruang wanita says:

    Assalamualaikum,

    Wilujeng tepang kang.

    nuhun

  36. Adyen Hap says:

    Asslamualaikum…
    Wilujeng tepang sadulur dulur…

  37. ucas says:

    damang kang agus??!!!

  38. tito says:

    hideung amis gede buluan?
    ku naon tukang baso sok nakolan mangkok?
    naon sababna tangkal nu gede sok di tuar?
    dahareun naon nu di gegel malik ngegel ?
    naon bedana fropesor jeung indomie ?
    poe naon anu cagak ?
    nu nempokeun eweuh huluan nu ngudag eweuh sukuan nu di udag eweuh beheungan ?
    nini2 raragrag di luhur monas munculna di mana ?
    motor naon nu teu bisa di cet ?
    mun kabeh jalma jadi patani,patani jadi naon?
    sangu sa keupeul di tutupan ku topi jadi naon?
    naon sababna kuda sok ngelay wae ?
    sato naon nu geuring wae sa umur hirup?
    naon sababna superman na bajuna make hurup S ?
    hayam naon nu sok liar ti peuting ?
    aya tahu bodas jeung tahu koneng aya nu leuwih koneng ti tahu eta tahu naon?
    na anggota tubuh aya ngaran nu di bulak balik sarua ngaranna, naon?
    naon sababna jalma maot di bungkus ku boeh?
    ucing ucingan,ucing naon?
    mun onde2 di gorolongkeun jadi naon?
    mobil ti bandung rek ka jakarta supirna hitut nyampe moal tah ka jakarta?

  39. Agung says:

    4.sabab bana buleud
    6.Bangkuang
    7.alpuket
    10.aki-aki make iteuk di kaca panon
    13.kareta
    14.gede bohongna
    17.peureum
    19.manuk katijeuk
    24.tukang becak
    25.tai hayam tina katel
    29.buah dada

  40. Hani Nihayah says:

    abdi tiasana ngawaleur tatarucingan nomor geuneup, bangkuang atuh ari bangku nu tiasa di tuang mah Pak Agus, Alhamdulillah abdi leureus kan ngawaleurna pak agus, hatur nuhun hadiah nya Pak Agus.

  41. Omatz loegooyyz says:

    1. Toge
    2. Hayam keur paway
    3. Korong
    4. Pedah tunduh
    5. Satu nu nukangan tembok
    6. Bangkuang
    7. Rujak
    8. Batu batre
    9. Oray tas ngadahar linggis
    10. Aki2 make kacamata & iteuk
    11. Kuring mah teu apal da lain monyet
    12. Hayam jengke
    13. Kareta api
    14. Gede bohongna
    15. Bahe
    16. Hiled make helm
    17. Perem
    18. Piring bolong
    19. Manuk ka tincak
    20. Mun tina coklat mah beak ku sireum
    21. Sapiteng
    22. Piringatan 17 agustus
    23. Taluk
    24. Tukang beca
    25. Tai kotok dina dreum
    26. Make kacamata
    27. Hujan heujeun
    28. Kalangkangna
    29. Buah dada
    30. Jambrud

  42. reza says:

    mn jwbn nana?

  43. maliq says:

    hideung amis gede buluan? kingkong di banjur ku cai gula
    ku naon tukang baso sok nakolan mangkok ? Kusendok
    lares teu kang….

  44. yudha says:

    gening seaman kang agus teh, masih ngalayar keneh kang? tipayun abdi kantos di HAL oge mung tos liren taun 2005.

  45. heru says:

    No 1 tukang ojeg sanes

  46. haerul says:

    rieut ahhghh…

  47. yuni thea says:

    1toge*2hym pawey*3korong*4ban na buleud*5satonu kangan tmbok*6bangkuwang*7rujak/peutis*8batu garing*9oray ngadahr lnggis*10aki mke itek jng kcamta*11cau*12hym jngke*13kareta*14gde bhng na*15bahe*16paku payung*17peureum*18piring kohok*19manuk k tincak*201919

  48. rapli says:

    25.tikotok dina katel

  49. rapli says:

    1.toge
    2taluk
    3.korong
    4.taluk
    5.taluk
    6.bangkuang
    7.taluk
    8.taluk
    9.oray ngadahar linggis
    10.aki nini make kaca mata mawa itek
    11.cau
    12.hayam ker jengke
    13.taluk
    14.gede huluna
    15.bahe
    16.jarum pentul.
    17.nyangigir
    18.piring terbang
    19.manuk nunutan
    20.taluk
    21.sapiteng
    22.piringatan taun baru
    23.taluk
    24.taluk
    25.ti kotok dina katel
    26.taluk
    27.taluk
    28.taina
    29.buah dada
    30.jamal mirdad

  50. nini2 bongkok sarena mah sami peureum

  51. 1. wahyudin says:

    Toge

  52. risman says:

    1 :toge
    2 :hayam keur pawey
    3 :korong
    4 :sabab ban na buleud
    5 :sato nukangan tembok
    6 :bangkuang
    7 :rujak
    8 :batu garing
    9 :oray ngaleugleug linggis
    10 :aki aki make iteuk jeung kaca mata
    11 :cau
    12 :hayam keur jengke
    13 :kereta api
    14 :kaciri bohongna
    15 :bahe
    16 :sireum make helem
    17 :pereum
    18 :piring bolong
    19 :manuk katincak
    20 :sabab lamun dina coklat beak ku sireum
    21 :sapiteng
    22 :piringatan 17 agustus
    23 :ari sarimi mah kari ayam ari nini nini mah kari tulang
    24 :tukang beca
    25 :tai kotok napel dina tihang listrik
    26 :kacamata
    27 :hujan heujeun
    28 :kalangkangna
    29 :buahenol/buah dada
    30 :jamrud

  53. muhamad aceng says:

    Wilujeung sumping bade ngajawab eta tatarucingan

    1.toge
    2.hayam ker pawei
    3.korong
    4.sabab banna buled
    5.sireum ka pentok tembok
    6.bangkuang
    7.rujak
    8.batu garing
    9.oray ngahakan linggis
    10.aki aki mawa iteuk terus make kacamata
    11.cau
    12.hayam jengke
    13.kereta api
    14.gede bohongna
    15.bahe
    16.sireum make helm
    17.pereum
    18.piring bolong
    19.manuk katincak
    20.mun ku coklat pasti di gembrong sireum
    21.sapiteng
    22.piringatan 17 agustusan
    23.sariemie renyah ,nini nini renyoh
    24.beca jeng panumpangna
    25.tau kotok nempel dina tihang
    26.kacamata
    27.hujan-hejeunna
    28.kalangkangna
    29.buahenol
    30.jamrud

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s